Vážení zákazníci, z technických důvodů bude naše pražská prodejna uzavřena ve středu 24. dubna a ve čtvrtek bude otevřeno jen do 14:30. Děkujeme za pochopení.

Spolupráce se Světem Outdooru

V létě se začala rýsovat spolupráce se sítí outdoorových webů a časopisů okolo Světa Outdooru. Pro mne se jedná o zajímavou možnost zviditelnit knížky z mé nabídky na webech (a časopisech) jako je právě SvětOutdooru.cz, Hedvábnástezka.cz, SvětBěhu.cz. Pro Davida Gladiše a další fajn lidi okolo něj zase o rozšíření nabídky pro čtenáře v podobě častějších recenzí a tipů na knihy o horách, cestování, běhu či skialpinismu.

První výsledky této volné spolupráce si všímaví návštěvnici mohli všimnout už v září. Jde o vzájemné sdílení článků na Facebooku, případně tipy na zajímavé články v mailingových kampaních. A co se chystá dál?

Měl bych čas od času psát tipy a recenze na zajímavé knihy, bude se určitě zintenzivňovat vzájemná propagace a spolupráce na sociálních sítích. Mým cílem je zapracovat na značce knihynahory.cz a dostat ji více do povědomí outdoorových nadšenců. A naopak pro Světoutdooru je dlouhodobějším cílem vymyslet určitý bonusový systém pro předplatitele jejich časopisů. Ale to je vše ještě věcí budoucí.

titulka-page-001

Naopak poměrně hmatatelnou věcí je od října krásný bonus pro všechny zákazníky eshopu knihynahory.cz. Zcela automaticky dostanou ke každé objednávce nad 300 Kč jeden výtisk aktuálního cestovatelského časopisu Travel Life. Akce platí do vyčerpání zásob (ale mám  500 kousků...)! Takže si můžete v klidu časopis vyzkoušet a pak za pár korun předplatit sobě či obdarovat své bližní.

Další velkou věcí, která se chystá, je prodejní stánek na cestovatelském Festivalu Obzory. Ještě není nic jisté, ale pokud to klapne, bude to pecka. Hlavně pro tu atmosféru a možnost se setkat se s autory knih, které mám v nabídce, osobně. S Márou Holečkem, Pavlem Svobodou, Viktorkou Hlaváčkovou a dalšími ...

Tak si budem držet palce ať to všechno vyjde.