Hodnocení obchodu

4,7 1001 hodnocení
Přidat hodnocení
5
866x
4
70x
3
15x
2
14x
1
36x
Nevyplňujte toto pole:
ZK Avatar autora Zlatka Klepalová | 7.4.2021
S obchodem jsem spokojena, přehledné stránky, rychlé jednání.
JK Avatar autora Jan Kubernát | 7.4.2021
Jsem spokojen
Avatar autora Jitka Šmídová | 4.4.2021
Ano, na 100%
L Avatar autora Lenka | 29.3.2021
velmi rychlé dodání zboží
J Avatar autora Jarka | 23.3.2021
Zboží bylo dodáno, pěkně zabalené. Chtěla jsem ho pro syna k narozeninám, ale došlo ke zpožděnému dodání. Obchod mi vysvětlil důvod zpoždění, nenesl žádnou vinu. Skvělá komunikace. Už jsem si objednala další zboží a během chvíle je tu. Super.
H Avatar autora Helča | 18.3.2021
I přes problémy s Brexitem a zpožděné dodání mám průvodce konečně doma. Komunikace obchodu je skvělá.
M Avatar autora Michal | 18.3.2021
Byl jsem velice spokojený. Obchod se mnou skvěle a často komunikoval, jelikož díky Brexitu došlo k výraznému zpoždění dodání mé objednávky, za což ovšem obchod nenesl žádnou vinu. Byl jsem spokojen.
D Avatar autora Dan | 15.3.2021
Velmi
JV Avatar autora Jan Večeřa | 15.3.2021
Spolehlivý obchod, vstřícný personál, rychlé dodání a hlavně rychlé sehnání zboží, které nebylo skladem.. Všem doporučuji..
J Avatar autora Jana | 14.3.2021
Ok.
P Avatar autora Pavel | 12.3.2021
-
PH Avatar autora Pavel Henke | 8.3.2021
zupr
JV Avatar autora Jirina Vecerova | 3.3.2021
Ok
JH Avatar autora Jan Hacek | 3.3.2021
Vše v poradku
ŠS Avatar autora Šárka Skleničková | 24.2.2021
ano, vše v pořádku
MZ Avatar autora Martin Zapletal | 21.2.2021
Byl jsem spokojen. Děkuji.
HZ Avatar autora Hedvika Zamazalová | 17.2.2021
Ano
JH Avatar autora Jiří Hejl | 17.2.2021
Spokojen.
KV Avatar autora Katherine Vltavsky | 17.2.2021
Naprosto
LB Avatar autora Luděk Boháč | 17.2.2021
Spokojen . Objednávka vyřízena . Nezbývá než jedině DOPORUČIT.

Stránka 1 z 51 , položek celkem: 1017

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.