Hodnocení obchodu

4,7 886 hodnocení
Přidat hodnocení
5
758x
4
68x
3
14x
2
14x
1
32x
Nevyplňujte toto pole:
VR Avatar autora Viktor Rybacek | 21.10.2020
Spokojen zcela.
KN Avatar autora Karel Novák | 15.10.2020
Jsem spokojen.
J Avatar autora Jana | 14.10.2020
brzké dodání vše O.K.
SK Avatar autora Sylva Koudelková | 12.10.2020
Objednané zboží došlo až s křížkem po funuse ????
JT Avatar autora Jan Teplý | 6.10.2020
Vždy super jednání, spokojenost.
L Avatar autora Libor | 5.10.2020
Vše probíhá v pohodě a rychle.
ŠJ Avatar autora Šárka Jáchymková | 30.9.2020
Velmi. Po chybění urč.mapy mi byla doporučena jiná a mnohem vhodnější. Opravdu velká spokojenost. Díky:-)
Avatar autora | 30.9.2020
- Neschopnost dodržet slibované termíny doručení

Průvodce, kterého jsem s sebou chtěl na dovolenou a kterého jsem objednal s dostatečným předstihem, nebyla společnost doposud, po 11 dnech od objednání, schopna doručit. Jsem už druhým dnem na místě, pro které jsem knihu chtěl. Po návratu domů už mi bude k ničemu. Děkuju
Avatar autora (Administrátor) 23.10.2020
Dobrý den, průvodce byl odeslán 9 den po obdržení objednávky, což sice není rychlé, ale je to v rámci uvedené dodací doby 5 - 10 dní , pokud není zboží skaldem. Samozřejmě že chápu, že vám to způsobilo problémy a za to se omlouvám.
EK Avatar autora Eva Kotvaldová | 29.9.2020
Jsem moc spokojená a všem milovníkům hor vřele doporučuji
V Avatar autora Vladislav | 22.9.2020
Perfektní, vše na jedničku !!!
GT Avatar autora Gabriela Tkáčová | 16.9.2020
Naprostá spokojenost
JV Avatar autora Jiří Vackář | 16.9.2020
Naprostá spokojenost
MP Avatar autora Monika Přenosilova | 9.9.2020
Naprostá spokojenost
Avatar autora Stanislav Śčurek | 8.9.2020
Nemám výhrady
PV Avatar autora Pavel Vejr | 8.9.2020
Za mne 3-, nejprve mi potvrdili objednávku a potom poslali něco úplně jiného.Jiná kniha mi nevadí, ale není to to co jsem chtěl.
JV Avatar autora Jakub Vítek | 8.9.2020
velká spokojenost
Avatar autora | 5.9.2020
- Objednávku jsem nedostal ale zprávu o hodnocení obchodů ano

Avatar autora (Administrátor) 23.10.2020
Dobrý den, omlouvám se za delší vyřizování objednávky - 12 dní, z důvodu zpoždění dodávky map od vydavatele.
JP Avatar autora Josef Palička | 2.9.2020
Jako vždy velmi spokojen!
KB Avatar autora Kateřina Berchová | 1.9.2020
ano
VF Avatar autora Vilém Fišer | 1.9.2020
Doporučuji.

Stránka 1 z 46 , položek celkem: 901

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.