Pikantní kotlík s bulgurem

Jedno z vašich nejoblíbenějších jídel za posledních 9 let, jen tentokrát v ultra-lehké formě.

Kód: 206
od 239 Kč
Pikantní kotlík s bulgurem
Porce: Standard
Skladem (>3 ks) | 206
239 Kč
Porce: Velká
Skladem (>3 ks) | 306
309 Kč

Pikantní kotlík s bulgurem

 

 

Picant meat mix

107g (400g finálního jídla)
176g (600g finálního jídla) 

Užívej si na cestách minimim váhy a maximum chuti ?

Kuchaři od základu poctivě uvařené jídlo ze 100% přírodních surovin, které následně sušíme mrazem pomocí naší unikátní metody VacuumDired/Tasty. Jídlo si díky ní zachová svou přirozenou chuť, vůni i nutriční hodnoty. Navíc snížíme jeho váhu až o 80 % váhy výsledné porce. Lightweight Adventure Menu pak stačí jednoduše zalít horkou vodou. Po rehydrataci nepoznáš rozdíl a jídlo si vychutnáš stejně, jako by bylo právě čerstvě uvařené.

I v těch nejtěžších podmínkách se můžeš lehce najíst stejně dobře jako v restauraci!

O jídle

Jedno z vašich nejoblíbenějších jídel za posledních 9 let, jen tentokrát v ultra-lehké formě. Vepřová kýta a krutí stehenní maso se spojí v jednom jídle s omáčkou s proužky cibule, masitou klobásou, špekem a žampiony. S bulgurem, který je vlastně celozrnná nalámaná pšenice tvoří velice výživné jídlo s příjemným šmrncem díky feferonkám a chilli.

Složení 

Vepřové maso (16%), krůtí maso ( 14%), bulgur pšeničný (13%), cibule, papriková klobása (vepřové maso, sůl, paprika, kmín, česnek), špek, žampiony, mouka kukuřičná, mouka rýžová, olej řepkový, kapie sterilovaná (paprika, ocet, sůl, cukr), česnek, feferony sterilované (feferony, voda, ocet, sůl), sůl, chilli, pepř.

Nutriční hodnoty


100 g STANDARD PORCE BIG PORCE
Energetická hodnota kcal 106 424 636
Energetická hodnota kJ 445 1780 2670
Tuk g 7,6 30,4 45,6
Nasycené tuky g 2,6 10,4 15,6
Bílkoviny g 7,9 31,6 47,4
Sacharidy g 13,9 55,6 83,4
Cukry g 0,6 2,4 3,6
Sůl g 1,3 5,2 7,8

Doplňkové parametry

Kategorie: Lightweight (sušená) jídla
Alergeny: bez laktózy, bezvaječné
Hlavní kategorie: Vakuově sušená jídla
Typ jídla: Hlavní jídla

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: