Hodnocení obchodu

4,7 869 hodnocení
Přidat hodnocení
5
745x
4
67x
3
14x
2
13x
1
30x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 1.12.2010
dodací lhůtu nemohu posoudit,neboť objednané zboží asi teprve vyjde.
J Avatar autora JaDo | 30.11.2010
+ nákup z domova
- nevím o žádných

Rychlé, zboží dle mých představ, hlavně upozornění na zdvojenou platbu - vrácení peněz druhý den.
T Avatar autora Taťána | 13.11.2010
+ Rychlé dodání bez zbytečných komplikací
- Vždy je něco zlepšovat:D

Velmi spokojená, doporučuji všem!
P Avatar autora PJ | 2.11.2010
Nemohu blíže hodnotit. Knihu jsem zakoupil zatím jen jednu a vše proběhlo standardně. Výjimkou byla neobvyklá rychlost zaslání - cca do 2 dnů.
Avatar autora | 31.10.2010
+ Přehledná nabídka, rychlá dodávka
- Neposíláte zprávu o připsání peněz na Váš účet a o odeslání balíčku.

Spolehlivost, doporučuji
VP Avatar autora Václav Pechar | 4.10.2010
+ Široký sortiment v oboru turistiky.
+ Vybraný titul nebyl jinde k dosažení.
- Nenacházím slabinu.

Doporučuji všem!
K Avatar autora kyslink | 14.9.2010
+ rychlá dodací lhůta a široká nabídka

jsem s ním naprosto spokojen a v brzké době jej opět využiji.
L Avatar autora ltm_cz | 26.8.2010
+ zboží až domu
- bylo by rozumný dát třeba větší náhledy knih
- nevím kam toto napsat:
- - objednal jsem 2 knihy byli dobře zabaleny ale rohy byli poškozeny z duvodu špatné manipulace u dopravce. bylo by rozumné používat nějaké výztuhy nebo bedničky ....:)

Bezva :)
Avatar autora | 22.8.2010
+ rychlost, dobrý výběr
- pomalu jsem se orientoval v šíři nabídky

můžu doporučit
V Avatar autora VlastaZ | 22.8.2010
+ Aktuální mapy

Chtěla jsem co nejnovější mapu, obchod jsem našla přes Google, s dodáním i s komunikací jsem byla spokojema, další zkušenosti zatím nemám
Avatar autora | 13.8.2010
+ - zajímavá cena zboží

Dívala jsem se po cenách průvodce, kterého jsem potřebovala, u vás byl nákup nejvýhodnější. Oceňuji zprávu s informací o dovolené, zbytečně jsem tak nečekala na poštu. Ostatním tento obchod doporučím z výše uvedených důvodů. Spolehlivost, rychlost.
Avatar autora | 3.8.2010
+ Má zboží, které jinde v krátké době nebylo k sehnání.
- Nevím, z jednoho nákupu nelze posoudit.

V kamenném obchodě mi sdělili, že mapa existuje, ale že nejsou schopni mi ji do týdne zajistit. V tomto obchodě to nebyl žádný problém. Obchod bych doporučil.
H Avatar autora Hugyik | 30.7.2010
+ Rychlost.

M Avatar autora meggi | 25.7.2010
+ přehld všech map, kamnný obchod mívá většinou úzký výběr
- -

-
D Avatar autora Dami | 22.7.2010
+ možnost knihy vyzvednout na prodejně
+ že je možné knihy objednat přes internet
- nevím,jsem novým zákazníkem,ale čekám poměrně dlouho na objednané knihy.Nejsou na sklade.

Zalíbily se mi stránky na internetu a měli knihu po které jsem toužila.Komunikace s obchodem je dobrá.S klidným svědomím,bych obchod doporučila ostatním.
M Avatar autora Martina | 6.7.2010
+ Dobrá domluva, s majitelem.

Dobrý obchod
L Avatar autora Lada | 23.6.2010
- název knihynahory neodpovídá realitě, protože nabízí knihy nejen na hory, ale naštěstí už má nový podtitulek, který již odpovídá skutečnosti :)

Avatar autora | 23.6.2010
+ je to rychlé, když víte, co chcete

nakoupila jsem zde, protože jsem daný produkt jinde nemohla dohledat a byl za dobrou cenu; všechno proběhla dobře, rychle a bez větších komlikací; obchod bych doporučila ostatním
Z Avatar autora Zdene | 15.6.2010
+ široký sortiment

jsem spokojený, ostatním bych určitě doporučil...
JL Avatar autora Jadrníčková Lenka | 28.5.2010
+ Dobrý přehled nabízeného zboží,pohodlný nákup.Perfektní komunikace ze strany obchodu.

Doporučuji

Stránka 44 z 45 , položek celkem: 884

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.