Vážení zákazníci, z technických důvodů bude naše pražská prodejna uzavřena ve středu 24. dubna a ve čtvrtek bude otevřeno jen do 14:30. Děkujeme za pochopení.

Pečené hovězí na tymiánu

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 601/CZ
259 Kč
Pečené hovězí na tymiánu

Pečené hovězí na tymiánu

 

 

Roast Beef-1920

200g (z 300g masa)

Pochutnej si jako v restauraci, kdekoli a kdykoli se ti zachce ?

Hned po otevření se ti pod nosem rozvoní poctivě uvařený jídlo ze 100% přírodních surovin, který naši kuchaři uvařili stejně jako v dobrý restauraci. My jsme ho navíc jenom zasterilovali stejným principem, jako zavařovali naše babičky. Dneska na to jen máme lepší technologii. Jídlo díky tomu chutná a voní jako právě uvařený. Jen ti bez lednice vydrží minimálně tři roky. Tuhle pochoutku si tak můžeš servírovat kdykoli a kdekoli máš zrovna chuť.

Když tě netíží každý gram navíc, můžeš si otevřít restauraci jen pro sebe. Doslova!

O jídle

Je to steak, není to steak? Tak trochu oboje. Aby se Vám lépe jedlo ze sáčku, udělali jsme Vám ze steaku kostky. A to ne ledajaké, neboť se jedná o prvotřídní hovězí z mladých býčků. Aby zkřehlo, naložili jsme jej přes noc do oleje a tymiánu, který mu přidá tu správnou vůni a finální chuť. Poté jej vložíme do trouby a pečeme. Závěrečná sterilace se již jen podepíše na tom, že se maso krásně na jazyku rozpadá a krásně naplní vaše chuťové pohárky. Jeho nízká hmotnost jej, tak jako další 100% masa, předurčuje k tomu jej vzít do batohu na pěší výlety, když cestujete na lehko.

Složení 

Hovězí plec (98%), Tymian (0,5%),řepkový olej, sůl, pepř

Nutriční hodnoty


100 g Jídlo
Energetická hodnota kcal 179 358
Energetická hodnota kJ 747 1494
Tuk g 11,3 22,6
Nasycené tuky g 5,5 11,0
Bílkoviny g 18,7 37,4
Sacharidy g 0,0 0,0
Cukry g 0,0 0,0
Sůl g 1,2 2,4

Doplňkové parametry

Kategorie: Sterilovaná jídla
Alergeny: bez laktózy, bezvaječné, bez lepku
Hlavní kategorie: Sterilovaná jídla
Typ jídla: 100% maso
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: