Vážení zákazníci, z technických důvodů bude naše pražská prodejna uzavřena ve středu 24. dubna a ve čtvrtek bude otevřeno jen do 14:30. Děkujeme za pochopení.

Jelení ragú s bramborovými špalíčky

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 669/CZ
229 Kč
Jelení ragú s bramborovými špalíčky

Jelení ragú s bramborovými špalíčky

 

 

Venison ragout

400g

Pochutnej si jako v restauraci, kdekoli a kdykoli se ti zachce ?

Hned po otevření se ti pod nosem rozvoní poctivě uvařený jídlo ze 100% přírodních surovin, který naši kuchaři uvařili stejně jako v dobrý restauraci. My jsme ho navíc jenom zasterilovali stejným principem, jako zavařovali naše babičky. Dneska na to jen máme lepší technologii. Jídlo díky tomu chutná a voní jako právě uvařený. Jen ti bez lednice vydrží minimálně tři roky. Tuhle pochoutku si tak můžeš servírovat kdykoli a kdekoli máš zrovna chuť.

Když tě netíží každý gram navíc, můžeš si otevřít restauraci jen pro sebe. Doslova!

O jídle

Jedinečná chuť jeleního masa ve spojení s omáčkou z kořenové zeleniny s rybízovou marmeládou, červeným vínem a divokým kořením. S bramborovými ručně válenými špalíčky není divu, že je toto jídlo jedno z nejoblíbenějších v naší nabídce.

Složení

Jelení maso (30%), bramborové špalíčky (28%)bramborové špalíčky(28%) (pšeničná mouka, bramborové vločky /SO2/ , 30% pšeničná krupice, sůl, vaječná směs, koření) kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), cibule, červené víno, řepkový olej, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), rýžová mouka, kukuřičná mouka, rybízová marmeláda (rybíz, cukr, pektin), cukr, citronová šťáva, sůl, divoké koření.

Nutriční hodnoty


100 g Jídlo
Energetická hodnota kcal 149 594
Energetická hodnota kJ 622 2488
Tuk g 4,6 18,4
Nasycené tuky g 1,6 6,4
Bílkoviny g 8,8 35,2
Sacharidy g 17,8 71,2
Cukry g 12,2 48,8
Sůl g 1,3 5,2

Doplňkové parametry

Kategorie: Sterilovaná jídla
Alergeny: bez laktózy
Hlavní kategorie: Sterilovaná jídla
Typ jídla: Hlavní jídla
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: